Villa Mithras

De boze man

In afwachting van wat komen gaat

Dit blog is geopend aangezien mogelijk het Vkblog per 1 maart 2011 wordt opgeheven. In dat geval is de intentie het gehele dossier tijdig hier naar over te huizen.

Tot die tijd kunnen de dagelijkse updates en aanvullingen nog op het VKblog gevolgd  worden.
En wel op de volgende blogs:
Algemeen : http://www.vkblog.nl/blog/74572

En in het bijzonder het “juridische blog”:
http://www.vkblog.nl/bericht/267947/Nimmer_zal_het_Recht_niet_in_het_geding_zijn%21

Maar ook:
http://www.vkblog.nl/bericht/284167/%22…De_gebarricadeerde_kunst…%22_in_beeld_gebracht_en

Opdat de lezer ondertussen in afwachting van wat komen gaat geheel bij kan blijven van de dagelijkse bloedstollende ontwikkelingen in dit “dossier”.

8 Reacties op “In afwachting van wat komen gaat

 1. Jan Bouma 19 januari 2011 om 21:19

  Komt uitstekend door , zelfs!!

 2. jan bouma 19 januari 2011 om 22:08

  Beste Aad,
  Ziet er fantastisch uit; boven verwachting zelfs. Dat zullen al mijn geliefde criminelen ook vinden dat ik ze nu ook vanaf dit blog kan toespreken…

 3. Aad Verbaast 19 januari 2011 om 22:56

  Ziet er uiteraard fantastisch uit, met zo’n hoofd kan je de hele wereld aan natuurlijk.
  Jan: gefeliciteerd! Je bent hier ook ‘in business’ inmiddels 😉

 4. OBA/Ina 20 januari 2011 om 15:50

  En ook op OBA sta je erop 😉

 5. Aad Verbaast 20 januari 2011 om 16:44

  @Jan: heb je hoofd al prominent op de OBA voorpagina gezien?
  Er wordt weer geschiedenis geschreven 😉

 6. jan bouma 21 februari 2011 om 05:46

  Geachte lezer/es,
  Zoals u hierboven al hebt gelezen zal dit blog op wordpress.com een voortzetting zijn van mijn Volkskrantblogs indien die per 1 maart 2011 a.s. “uit de lucht gaan”. Het juridische blog zal onveranderd blijven heten: NIMMER ZAL HET RECHT NIET IN HET GEDING ZIJN. Het is van belang voor alle disciplines in de rechtspraak. Bestuursrecht, strafrecht, milieurecht, civiel recht alles komt aan bod. Terwille van een soepele overgang van het VKblog naar dit blog plaats ik op beiden de laatste updates. Te beginnen met het onderstaande relatief goede bericht voor mij; niet voor de gemeente Stichtse Vecht (voorheen Maarssen).
  ==
  19-02-2011 10:08
  Belangrijke procesinfo. Mede ten behoeve van Mr. M.E.A. Braeken – Rechtbank Utrecht.

  1. Er is een akkoord met de Provincie. Aanleiding is mijn posting hierboven van 25 januari 2011 ; 13:45 uur waarin ondermeer staat: == 1. Indien de premisse luidt dat alle betrokkenen recht zal worden gedaan ik instem met uw voornemen (als ik dat goed begrepen heb tijdens ons telefoongesprek) dat u, de Provincie, een bemiddelende rol zult spelen m.b.t. mijn voorgestelde oplossing middels Art. 57 Wbb en volgende == (Er zijn ook afspraken gemaakt m.b.t. een nieuw, en deze keer verantwoord, milieutechnisch bodemonderzoek en de vaten. Een onafhankelijke deskundige begeleidt namens mij het nieuwe onderzoek).

  2. De gemeente is en blijft hardleers en buitengewoon dom door opnieuw, op last van de Rechtbank volgens vonnis van 19 januari 2011, een onjuiste WOZ-beschikking te nemen. De domheid blijkt nu weer uit het feit dat ze, behalve totaal niet ingaat op hetgeen de rechter bevolen heeft, komt met de hilarische vondst te verwijzen naar een perceel van de maatschap dat al op 24 april 1978 werd aangekocht!! Dus ver voordat de gehele onverkoopbaarheid en milieuproblematiek bekend was! Maar ja… domheid hè…
  Ik zal dan ook de strafaangifte bij het OM terzake de gemeente handhaven. Men blijft liegen en bedriegen. En dat laatste nu ook naar de rechter om relevante data niet te vermelden in de nieuwe WOZ-beschikking.

 7. jan bouma 24 februari 2011 om 09:41

  Parallel loopt er soms vanuit de actualiteit een bericht tussendoor. Trek je die door naar mijn proces (micro=macro en omgekeerd) dan past wel dit verslag m.b.t. mijn rechtszaak die (blijkbaar) met veel inspanningen gewonnen moet worden. Het doorzetten van die strafaangifte waarbij de gemeente Stichtse Vecht compleet wordt vernietigd is blijkbaar een optie. Enfin. Zie hierna een kopie van m’n dagelijkse VKblog dat volgens de laatste berichten doorloopt tot (thans) 1 juni 2011.
  ==
  24-02-2011 09:15
  Context: @Aad verbaast
  ==
  @Aad…00:35
  @VSp…21:28
  Terzake “de crooks’. Heb de toespraak van Khadaffi aangehoord (ruim 72 minuten…) tot zijn volk via de staatstelevisie en door Al Jazeera overgenomen met een aanvankelijke waardeloze simultane Engelse vertaling. (Halverwege werd het gestuntel door een professionele vertaler overgenomen maar je vraagt je af waarom zo’n zender als Al Jazeera dat meteen niet bij aanvang deed). Soit! In ieder geval als fenomenologisch verschijnsel heb ik met verbazing de speech van Khadaffi aangehoord. Je weet dat er inmiddels duizenden doden zijn gevallen door z’n barbaarse aanvallen van leger en milities onder z’n eigen volk maar op gegeven ogenblik zegt hij dan zoiets..: “Neem alles van mij! Ook de olie-opbrengsten! Ik hoef niks!” Terwijl je weet dat via zijn LIBYA INVESTMENT AUTHORITY (LIA) voor miljarden en miljarden zijn weggesluisd. Naar de Westerse wereld waaronder Nederland. Zie: http://www.klokkenluideronline.nl/art...

  Je wordt wat kotsmisselijk van al die prietpraat die je hoort van “onze” diplomaten en journalisten die het nu “ineens” allemaal weten dat Khadaffi een schurk was, net zo goed als elke dictator op deze wereld, en waarmee ze toch samenwerken/samenwerkten.

  De remedie is natuurlijk het stichten van die veenbrand – te beginnen in Nederland – om op andere basis een wereldraad te kiezen. En zie daarvoor weer mijn boek want ik krijg 100% gelijk door de actualiteit.

  Enfin.. Even een comment tussendoor. En het is niet eens zondag (Cathy!):))

  @Allen een goeie dag.
  ==

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: